Over ons

Al sinds 1949 de beste steaks van Amsterdam!

MenukaartReserveren

Over Steakhouse

Piet de Leeuw

Het gezellige Steakhouse Piet de Leeuw vind je in de Noorderstraat in het centrum van Amsterdam, op een steenworp van het Rembrandtplein en de Heineken Experience.

Al sinds 1949 heeft Piet de Leeuw een goede reputatie voor de biefstuk met brood. Tegenwoordig staan er ook andere vlees- en visgerechten op de menukaart en geniet de keuken faam als leverancier van uitstekende maaltijden die met zorg worden bereid.

Bij Piet de Leeuw vind je nog de echte Mokumse humor en verder geen gedonder. Een authentiek interieur: houten meubilair, vloerplanken, glimmende bierpomp, op de lambrisering jeneverkruiken, een olieverf plafond met glazen en smeedijzeren lampen, een paar schilderijen en veel foto’s van gasten die het bij Piet de Leeuw ooit erg gezellig hebben gehad.

Ervaar zelf de sfeer bij Piet de Leeuw en reserveer vandaag nog een tafel.

Steak Steakhouse Piet de Leeuw Amsterdam IMG 5356
Bierpomp Steakhouse Piet de Leeuw Amsterdam IMG 5362

Horecagroep

De Beukelaer

Steakhouse Piet de Leeuw is sinds oktober 2022 onderdeel van een groep horecabedrijven onder leiding van Willem de Beukelaer. De bedrijven zijn gevestigd in de regio Amsterdam en bestaan uit:

Voor alle bedrijven geldt: een ontmoetingsplek waar je niet uitgekeken raakt en een plek waar je vrienden voor het leven maakt

Groep, feest of evenement?

Iets te organiseren?

Steakhouse Piet de Leeuw is de ideale locatie in het centrum van Amterdam om je evenement te vieren.

Of je nu met een grote of kleine groep komt, er is van alles mogelijk. Wij ontvangen je graag en helpen je met de voorbereidingen om van je feest, diner of evenement een groot succes maken.

Feestje Steakhouse Piet de Leeuw Amsterdam