Herengracht 75, Muiden

Bij de sluis van Muiden.

ReserverenMenukaart

Welkom bij Steakhuis Piet de Leeuw Muiden

Sinds 1949 geen steak veranderd

Al sinds 1949 heeft Piet de Leeuw een goede reputatie voor de biefstuk met brood. Tegenwoordig staan er ook andere vlees- en visgerechten op de menukaart en geniet de keuken faam als leverancier van uitstekende maaltijden die met zorg worden bereid.

Het gezellige Steakhuis Piet de Leeuw vind je in de Herengracht, pal naast de sluis van Muiden.

Ons Adres

Herengracht 75
1398 AD Muiden
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 – 22:30
Donderdag 11:00 – 22:30
Vrijdag 11:00 – 22:30
Zaterdag 11:00 – 22:30
Zondag 11:00 – 22:30

Locatie

Welkom bij steakhuis Piet de Leeuw

Sinds 1949 geen steak veranderd

Het gezellige Steakhuis Piet de Leeuw vind je van oudsher in de Noorderstraat in het centrum van Amsterdam, op een steenworp van het Rembrandtplein en de Heineken Experience. Sinds januari 2024 is Steakhouse Piet de Leeuw te vinden in Muiden, pal naast de sluis, en in mei van hetzelfde jaar hebben we met trots onze derde locatie geopend in het pitoreske Monnickendam.

Piet de Leeuw is al 75 jaar geen steak veranderd. Dat authentieke Amsterdamse gevoel willen we ook aan volgende generaties doorgeven. Daarom trakteren we van 9 juni t/m 09 juli op generatiekorting! Kom je met drie generaties biefstuk bij ons eten, dan krijg je één biefstuk van het huis. Lekker toch?

Steakhouse Piet de Leeuw heeft sinds 1949 een solide reputatie opgebouwd voor zijn legendarische biefstuk met brood. Tegenwoordig verwelkomen we ook andere vlees- en visgerechten op onze menukaart, onze keuken staat bekend om het leveren van voortreffelijke maaltijden die met zorg worden bereid.

Tegeltjeswijsheid koken is zilver bakken is goud
Illustratie Piet de Leeuw 01 steaks wit

Mokumse humor &

Authentiek interieur

Of je nu in Amsterdam bent of hier bij ons in Muiden, onze echte Mokumse humor blijft onveranderd en er is geen plaats voor onnodig gedoe.

Ons interieur ademt authenticiteit met het houten meubilair, karakteristieke vloerplanken en glimmende bierpompen. Op de lambrisering prijken nog steeds de jeneverkruiken, terwijl het plafond gesierd wordt door olieverfschilderingen, glas-in-loodramen en smeedijzeren lampen. Een aantal schilderijen en talloze foto’s van gasten die ooit gezelligheid vonden bij Piet de Leeuw vullen de muren.

Ervaar zelf de unieke sfeer van Piet de Leeuw en reserveer vandaag nog een tafel voor een onvergetelijke gezellige culinaire ervaring.

Iets te organiseren?

Evenement, jubileum of feest

Steakhuis Piet de Leeuw heeft diverse mogelijkheden om een evenement te vieren in het restaurant, of juist in die gezellige aparte ruimte.

 

Kom je nu met een grote of kleine groep er is van alles mogelijk. Wij ontvangen je graag om jouw wensen te bespreken en je te helpen met de voorbereidingen van je feest, diner of evenement. Samen maken we er een groot succes van.

Vraag naar de mogelijkheden