Haringburgwal 3, Monnickendam

Op loopafstand van de haven van Monnickendam

ReserverenMenukaart

Welkom bij Steakhuis Piet de Leeuw Monnickendam

Sinds 1949 geen steak veranderd

Al sinds 1949 heeft Piet de Leeuw een goede reputatie voor de biefstuk met brood. Tegenwoordig staan er ook andere vlees- en visgerechten op de menukaart en geniet de keuken faam als leverancier van uitstekende maaltijden die met zorg worden bereid.

Het gezellige Steakhuis Piet de Leeuw vind je aan de Haringburgwal op 2 minuten wandelen vanaf Marina Monnickendam.

Ons Adres

Haringburgwal 3
1141 AT Monnickendam
Openingstijden
Maandag 17:00 – 22:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 17:00 – 22:00
Vrijdag 17:00 – 22:00
Zaterdag 17:00 – 22:00
Zondag 17:00 – 22:00

Locatie

Welkom bij steakhuis Piet de Leeuw

Sinds 1949 geen steak veranderd

Het gezellige Steakhuis Piet de Leeuw vind je van oudsher in de Noorderstraat in het centrum van Amsterdam, op een steenworp van het Rembrandtplein en de Heineken Experience. Sinds januari 2024 is Steakhouse Piet de Leeuw te vinden in Muiden, pal naast de sluis, en in mei van hetzelfde jaar hebben we met trots onze derde locatie geopend in het pitoreske Monnickendam.

Piet de Leeuw is al 75 jaar geen steak veranderd. Om ons 75-jarig jubileum te vieren, brengen we 6 limited edition tegels met typische Piet de Leeuw-wijsheden uit. Van 10 juni t/m 30 november krijg je bij een minimum besteding van 100 euro een tegel mee naar huis voor aan de muur (zolang de voorraad strekt). Spaar ze allemaal! Kopen kan ook, voor 24,75 euro per stuk in onze restaurants.

Steakhouse Piet de Leeuw heeft sinds 1949 een solide reputatie opgebouwd voor zijn legendarische biefstuk met brood. Tegenwoordig verwelkomen we ook andere vlees- en visgerechten op onze menukaart, onze keuken staat bekend om het leveren van voortreffelijke maaltijden die met zorg worden bereid.

Tegeltjeswijsheid koken is zilver bakken is goud
Illustratie Piet de Leeuw 08 er staat paard op de kaart wit

Mokumse humor &

Authentiek interieur

Of je nu in Amsterdam bent of hier bij ons in Monnickendam, onze echte Mokumse humor blijft onveranderd en er is geen plaats voor onnodig gedoe.

Ons interieur ademt authenticiteit met het houten meubilair, karakteristieke vloerplanken en glimmende bierpompen. Op de lambrisering prijken nog steeds de jeneverkruiken, terwijl het plafond gesierd wordt door olieverfschilderingen, glas-in-loodramen en smeedijzeren lampen. Een aantal schilderijen en talloze foto’s van gasten die ooit gezelligheid vonden bij Piet de Leeuw vullen de muren.

Ervaar zelf de unieke sfeer van Piet de Leeuw en reserveer vandaag nog een tafel voor een onvergetelijke gezellige culinaire ervaring.

Proef de sfeer van Steakhuis Piet de Leeuw Monnickendam

Iets te organiseren?

Evenement, jubileum of feest

Steakhuis Piet de Leeuw heeft diverse mogelijkheden om een evenement te vieren in het restaurant, of juist in die gezellige aparte ruimte.

 

Kom je nu met een grote of kleine groep er is van alles mogelijk. Wij ontvangen je graag om jouw wensen te bespreken en je te helpen met de voorbereidingen van je feest, diner of evenement. Samen maken we er een groot succes van.

Vraag naar de mogelijkheden