Bezoek Steakhuis Piet de Leeuw
MenukaartReserveren

Amsterdam

Steakhuis Piet de Leeuw Amsterdam
Noorderstraat 11
1017 TR Amsterdam

Muiden

Steakhuis Piet de Leeuw Muiden
Herengracht 75
1398 AD Muiden

Monnickendam

Steakhuis Piet de Leeuw Monnickendam
Haringburgwal 3
1141 AT Monnickendam

Welkom bij steakhuis Piet de Leeuw

Sinds 1949 geen steak veranderd

Het gezellige Steakhuis Piet de Leeuw vind je van oudsher in de Noorderstraat in het centrum van Amsterdam, op een steenworp van het Rembrandtplein en de Heineken Experience. Sinds januari 2024 is Steakhouse Piet de Leeuw te vinden in Muiden, pal naast de sluis, en in mei van hetzelfde jaar hebben we met trots onze derde locatie geopend in het pitoreske Monnickendam.

Piet de Leeuw is al 75 jaar geen steak veranderd. Dat authentieke Amsterdamse gevoel willen we ook aan volgende generaties doorgeven. Daarom trakteren we van 9 juni t/m 09 juli op generatiekorting! Kom je met drie generaties biefstuk bij ons eten, dan krijg je één biefstuk van het huis. Lekker toch?

Steakhouse Piet de Leeuw heeft sinds 1949 een solide reputatie opgebouwd voor zijn legendarische biefstuk met brood. Tegenwoordig verwelkomen we ook andere vlees- en visgerechten op onze menukaart, onze keuken staat bekend om het leveren van voortreffelijke maaltijden die met zorg worden bereid.

De Beukelaer

Horecagroep

Steakhuis Piet de Leeuw is onderdeel van De Beukelaer Horecagroep onder leiding van Willem de Beukelaer.

Voor alle bedrijven geldt: een ontmoetingsplek waar je niet uitgekeken raakt en een plek waar je vrienden voor het leven maakt

Illustratie Piet de Leeuw 06 bitterballen wit

Iets te organiseren?

Evenement, jubileum of feest

Steakhuis Piet de Leeuw heeft diverse mogelijkheden om een evenement te vieren in het restaurant, of juist in die gezellige aparte ruimte.

 

Kom je nu met een grote of kleine groep er is van alles mogelijk. Wij ontvangen je graag om jouw wensen te bespreken en je te helpen met de voorbereidingen van je feest, diner of evenement. Samen maken we er een groot succes van.

Vraag naar de mogelijkheden